Добре дошли в Huthwaite България

Huthwaite предлага своите услуги в България повече от 2 години представена от ICAP консултантите в областта на обученията, не само в България, но също и в Гърция, Кипър и други страни в Югоизточна Европа.

Нашата експертиза ни помага да предлагаме проекти(за нашите клиенти, както и на глобално ниво) на няколко места по света едновременно. Това начинание изисква водеща интелектуална собственост, първокласни лектори и различни умения за управление на проекти. Наградата Sales Excellent Award от Гръцкия Търговски Институт получена през февруари 2013 говори сама по себе си за нашата лидерска позиция в съответните области.

Ние притежаваме силни страни и реални успехи в различни индустрии, но през последната година  предимно с фокус към банковата, индустриалното производство, търговията с бързооборотни стоки и IT сфери.

Като уважаван лидер в изследователската дейност в Югоизточна Европа по въпроси за промяна на поведенията, търговски умения и развитие нашата експертиза е търсена постоянно от различни организации.

Γιώργος ΧάροςΓιώργος Χάρος
Изпълнителен директор, ICAP

The В. Смъртта има 20 години успешен опит в сложни роли на големи компании в Гърция и в чужбина, (Phoenix Великобритания, BP Гърция, Mobil Великобритания, Cyanamid Hellas (сега BASF), Wyeth Hellas (сега Pfizer), на който десетте най-новите години като ръководител на HR текущата позиция е отговорността на обслужване Executive Search & Selection, професионално обучение и Human Capital Consulting услуги и изключителни партньорства на ICAP с водещи международни компании в областта, като например:. HUTHWAITE международен, HOGAN, изрязана д и KENECHA. неговите отговорности включват, съответно, и на мотивацията и развитието на тези услуги в България, Румъния, Сърбия и Кипър.

Той е завършил Атинския университет по икономика (бивш ASOEE) с следдипломна квалификация в областта на маркетинга на посоката на услугите и туризма в Университета на Съри UK. Накрая сертифициран оценител по време HOGAN оценка от 2008 г. насам и е сертифициран преподавател в съответствие със стандартите на Huthwaite International.

Национални проекти

За проекти в България, моля свържете се с ордж Haros на 49 69 677 33 258. Алтернативно натиснете червения бутон, за да се свържете с нас.
контакт

Multinational projects

For projects beyond Bulgaria, please contact our global headquarters on +44 (0)1709 710081. Alternatively click the red button to email us.
Contact