Tervetuloa Huthwaite Suomi

Huippuosaava myynnin muutosjohtamisen ja kehittämisen tiimimme yhdessä Huthwaiten tuotteiden kanssa tarjoaa asiakkaillemme, jotka haluavat näkyvää käyttäytymisen muutosta, mitattavasti tuloksia tuovia ratkaisuja.

Kokenut ja pätevä tiimimme on tämän vuosisadan alusta saakka toteuttanut menestyksellisiä kehitysprojekteja asiakkaillemme. Tänä aikana olemme kouluttaneet yli 5,000 myynnin johtajaa, account manageria, teknistä asiantuntijaa ja palvelupäällikköä myynti- ja neuvottelutaidoissa SPIN® Selling, Negotiation Skills ja Account Strategy ohjelmien avulla. Kaikkia näitä ohjelmia tuetaan coaching ja seurantaohjelmilla, jotka varmistavat opittujen asioiden juurtumisen pysyväksi myyntituloksia tuottavaksi toimintatavaksi asiakkaamme organisaatioon.

Suurin osa asiakkaistamme on isoja btob yrityksiä – monet heistä ovat globaaleja oman alansa teknologia- tai palveluinnovaattoreita.

Olemme Suomessa ansainneet myynnin kehittämisen edelläkävijän maineen – toimien asiantuntijoina useissa alan konferensseissa ja osallistumalla Huthwaiten maailmanlaajuiseen tutkimukseen, joka varmistaa kouluttamiemme ratkaisujen jatkuvan kehittymisen ja tulosten mitattavuuden.

Marko Hänninen

Marko Hänninen

Vastaan Huthwaite Finlandin konsultti- ja koulutustoiminnasta Suomessa ja toimin myös useissa konsultointiprojekteissamme seniorkonsulttina. Tiimimme koostuu useista erittäin kokeneista ammattilaisista, joilla kaikilla on vahva kokemus myynnin johtamisesta useilta eri toimialoilta. Tällä hetkellä konsultoimme useita suomalaisia kansainvälisiä organisaatioita ja osana Huthwaite Internationalin aidosti kansainvälistä tiimiä olemme mukana useiden merkittävien globaalien yhtiöiden myynnin kehittämisprojekteissa.

Kansalliset hankkeet

Hankkeisiin Suomessa, ota yhteyttä Marko Hänninen +358 50 597 3528. Vaihtoehtoisesti klikkaa punaista painiketta yhteyttä sähköpostitse.
Ottaa yhteyttä

Multinational projects

For projects beyond Finland, please contact our global headquarters on +44 (0)1709 710081. Alternatively click the red button to email us.
Contact