Dobrodošli u Huthwaite Srbija

Huthwaite je u Srbiji prisutan više od 4 godine, a predstavlja ga internacionalno renomirana ICAP Trening Solutions grupa konsultanata, ne samo u Srbijij već i u Grčkoj, Bugarskoj, na Kipru i u drugim zemljama jugoistočne Evrope.

Široka rasprostranjenost nam omogućava da realizujemo Huthwaite projekte na mnogim mestima istovremeno, bilo da su u pitanju projekti kod klijenata na srpskom tržištu ili su deo globalne implementacije. Ovakav poduhvat zahteva vodećeg nosioca intelektualne svojine u oblasti treninga, prvoklasne trenere i napredne veštine upravljanja projektima. O našem liderstvu u ovoj oblasti svedoče i reči George Tzilivakis-a, HR Menadžera Alpha banke u Srbiji:

“Od samog početka smo znali da će nam partnerski pristup obukama dati najbolje rezultate i tako je i bilo. Kombinacija Huthwaite–ovih prodajnih modela zasnovanih na istraživanjima, profesionalizma ICAP-ovog tima konsultanata i bankarskog iskustva i znanja naših internih trenera proizvela je pobednički recept za maksimalnu integraciju metodologije “PITCHTM prodaje” u rad naše banke.”

Takođe, budući da je glavni cilj svakog projekta, uglavnom, povećanje prihoda, vredi istaći i izjavu Direktora poslovne mreže u Alpha banci Constantinos Agaliotis -a, datu nakon 3 meseca od završetka treninga:

“Rezultati nakon treninga su zaistaizuzetni. Možemo da vidimo vezu između ostvarenja budžeta i rezultata na testovima, što znači da učesnici treninga sa višim skorovima na testovima, u okviru procene nakon treninga, ostvaruju takođe bolje rezultate u prodaji! Takođe, i što je još značajnije, jedan mesec nakon treninga imali smo zadovoljavajući rast u individualnim pristupima banci i značajno visok porast u aplikacijama srednjih i malih preduzeća, dok je trend bio opadajući u prethodnim mesecima. Sa takvim pokazateljima uspeha moram reći da je naš  trening prodajnih veština bio izuzetno uspešan.”

Pokazali smo svoje jake strane i merljiv uspeh u radu u različitim industrijama i oblastima, a posebno  značajne rezultate, do sada, smo ostvarili u oblasti telekomunikacija, bankarstva i robe široke potrošnje.

Budući da smo uvaženi lider u sferi razvoja prodajnih veština i promene ponašanja u jugoistočnoj  Evropi, od nas se zahteva da prezentujemo Huthwaite rezultate istraživanja u prestižnim organizacijama kao što je Helensko privredno udruženje Srbije.

Jelena Stankovic

Jelena Stankovic
Head of People Solutions, ICAP Serbia

Jelena Stanković je organizacioni konsultant i trener sa desetogodišnim iskustvom u oblasti razvoja lidera i timova, kao i traženja i selekcije menadžerskih i top-menadžerskih profila. Polja njene ekspertize su razvoj potencijala, rad na unapređenju individualnog i timskog učinka, dubinska analiza ponašanja kao i rad na unapređenju grupne dinamike i timskog rada. Ima iskustva u radu sa različitim nivoima senioriteta uključujući top-menadžere, u individualnom i grupnom setingu.

Jelena ima ulogu Head of People Solutions u ICAP-u u Srbiji od maja 2012.godine; vodi trening projekte, projekte traženja i selekcije i projekte u oblasti organizacionog konslatinga. Budući da je odgovorna za razvoj poslovanja, kombinuje svoje iskustvo u prodaji sa iskustvom u ulozi trenera, kouča i konsultanta za razvoj organizacija. Organizovala je i radila treninge za predstavnike prodaje i menadžere srednjeg i top nivoa u različitim, multinacionalnim i privatnim srpskim kompanijama širom industrija. Konkretno, drži treninge za razvoj prodajnih veština, za prodaju rešenja, za razvoj veština pregovaranja kao i za razvoj koučing veština za menadžere.  Pored toga, Jelena je kouč sa više stotina koučing sati u individualnim i grupnim sesijama. Takođe, radi kao konsultant u centrima procene i razvoja, procesima vođenja talenata, projektima repozicioniranja i uvođenja i implementacije sistema za procenu učinka. Vodi sektor i projekte traženja i selekcije i konsultuje klijente u regrutovanju, proceni i odabiru talenata za top-menadžerske, menadžerske i ekspertske pozicije.

Pre ICAP-a radila je u Adecco-u kao Senior Konsultant i bila je zadužena za projekte traženja i selekcije i projekte procene i razvoja zaposlenih u različitim industrijama.

Diplomirala je na Filozofskom fakultetu, odsek psihologija, a edukaciju je nastavila u oblasti psihoanalitičkog i grupno analitičkog pristupa u radu sa institucijama i organizacijama. Sertifikovani je Huthwaite trener i sertifikovani Analytic-Network kouč. Takođe, sertifikovana je za korišćenje i interepretaciju Hogan inventara ličnosti.


Miroslav MilojevićMiroslav Milojević
Senior Trainer

Miroslav Milojević, saradnik ICAP-a na poziciji Senior trenera, stekao je Master diplomu iz energetike i ekonomije, Univerziteta Westminster u Londonu i diplomu osnovnih studija Industrijskog inžinjeringa na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Miroslav je živeo u Velikoj Britaniji i Italiji, sada u Srbiji, i radio je na prodajnim pozicijama u različitim industrijama: maloprodaja, nekretnine, turizam, izdavaštvo kao i u proizvodnji i prodaji gvožđa i čelika. Jedan je od najiskusnijih trenera u Srbiji, budući da je od 2004. godine, kada je počeo da radi u oblasti treninga održao više od 400 obuka, za više od 4500 učesnika iz 80 različitih kompanija. Kao saradnik ICAP-a, sertifikovani je trener od strane kompanije Huthwaite International i održao je veliki broj treninga, uključujući Telenorovu akademiju poslovne prodaje u Srbiji i Crnoj Gori. Njegova ekspertiza su visoko kvalitetne korisničke usluge, prezentacione, prodajne  i veštine pregovaranja.

Projekti u Srbiji

Za projekte u Srbiji, molim Vas kontaktirajte Jelenu Stanković (tel: +381 11 3219 429, mob: +381 60 5979 777). Alternativno kliknite na crveno polje i pišite nam.
Kontakt

Multinational projects

For projects beyond Serbia, please contact our global headquarters on +44 (0)1709 710081. Alternatively click the red button to email us.
Contact